Top
Dodaj newsa

Restauracje hoteli PPH&R w Poland 100 Best Restaurants 2014

Czerwiec 20, 2014

posilekRestauracje hoteli i obiektów zrzeszonych w Grupie Polish Prestige Hotels & Resorts prezentują wysoki poziom kulinarny.

Potwierdzeniem tego jest m.in. fakt, że wiele z nich zdobywa nagrody i wyróżnienia w prestiżowych konkursach kulinarnych. Dalej

Villeroy & Boch stawia na luksusowe hotele i statki rejsowe

Czerwiec 16, 2014

villeroyKolekcje Villeroy & Boch pojawiają się w kolejnych obiektach Grupy Belmond. Po legendarnym Orient Expressie przyszła pora na luksusowe hotele oraz statki rejsowe zawijające do najbardziej fascynujących portów świata.

Petersburg, Londyn, Wenecja, Birma, Nowy Jork – to tylko niektóre z miejsc, w których porcelana Villeroy & Boch pozwala gościom Belmond celebrować czas podróży. Dalej

Ruszył konkurs Barista of the Year 2014

Czerwiec 10, 2014

baristaW Warszawie ruszają Mistrzostwa Regionalne konkursu Barista ot the Year 2014 (BOY 2014) – organizowane przez CHI Polska, lidera na polskim rynku kawowym i operatora marek COSTA COFFEE, COSTA by coffeeheaven i coffeeheaven.

W szranki stanie 31 baristów z całej Polski, z czego aż 12 z Warszawy. Tylko 10 osób przejdzie do kolejnego etapu, Finału Krajowego. Dalej

Pies Czy Suka wyróżniony nagrodą Bar Roku 2014

Czerwiec 4, 2014

Bar RokuWarszawski Pies Czy Suka / Pure Bar został ogłoszony najlepszym Koktajl barem w Polsce.

Nagrodę przyznali przedstawiciele środowiska barmańskiego i gastronomicznego w ramach konkursu Bar Roku 2014. Laureatów ogłoszono 26 maja. Dalej

Wakacyjne menu w Radisson Blu Hotel Kraków

Czerwiec 4, 2014

menu-radissonW restauracji Milk&Co krakowskiego hotelu Radisson Blu pojawiło się nowe menu.

Szef Kuchni Stanisław Bobowski zawarł w karcie potrawy z świeżych, kolorowych produktów od lokalnych dostawców. W menu znalazły się dania klasyczne, tradycyjne, jest także sporo nowości i nietypowych aranżacji. Dalej

Kompozycja japońskich smaków w restauracji InAzia

Maj 5, 2014

sushiW restauracji InAzia w warszawskim hotelu Sheraton Warsaw do końca maja dostępne będzie specjalne sushi menu.

Kompozycja smaków jest wyjątkowa, gdyż została wzbogacona o oryginalne japońskie alkohole, dostępne w Polsce w ofercie limitowanej.  Dalej

Nowe menu w restauracji La Rotisserie

Kwiecień 29, 2014

nowe menuNowe wiosenne menu przygotowane przez Pawła Oszczyka i jego zespół  proponuje restauracja La Rotisserie.

Dopełnieniem smacznych dań będą wina od małych producentów, starannie wyselekcjonowane przez sommeliera, Andrzeja Strzelczyka.   Dalej

Winestone w Mercure Warszawa Grand

Kwiecień 25, 2014

winestoneW piątek, 18 kwietnia, swoje otwarcie świętowała druga restauracja Winestone.

Klienci oraz goście hotelu Mercure Warszawa Grand mogą już korzystać z nowego konceptu gastronomicznego marki Mercure dedykowanego dla Polski. Dalej

Ruszył rebranding marki coffeeheaven

Kwiecień 3, 2014

marka costaWraz z początkiem kwietnia ruszyła pierwsza odsłona największej kampanii marketingowej na polskim rynku kawiarnianym.

W wyniku rebrandingu coffeeheaven zmieni się w COSTA COFFEE. Wspierająca ten proces kampania obejmuje swoim zasięgiem nośniki OOH, Outdoor niestandardowy, radio oraz internet. Dalej

Ekologiczna żywność w restauracji Fusion w hotelu Westin Warsaw

Marzec 31, 2014

deserJanusz Korzyński przyłącza się do „Ruchu Dobrego Samopoczucia” – kampanii ogłoszonej globalnie przez markę Westin, której celem jest poprawa dobrego samopoczucia. Dalej

Bottom