Top
Dodaj newsa

Winestone w Mercure Warszawa Grand

Kwiecień 25, 2014

winestoneW piątek, 18 kwietnia, swoje otwarcie świętowała druga restauracja Winestone.

Klienci oraz goście hotelu Mercure Warszawa Grand mogą już korzystać z nowego konceptu gastronomicznego marki Mercure dedykowanego dla Polski. Dalej

Ruszył rebranding marki coffeeheaven

Kwiecień 3, 2014

marka costaWraz z początkiem kwietnia ruszyła pierwsza odsłona największej kampanii marketingowej na polskim rynku kawiarnianym.

W wyniku rebrandingu coffeeheaven zmieni się w COSTA COFFEE. Wspierająca ten proces kampania obejmuje swoim zasięgiem nośniki OOH, Outdoor niestandardowy, radio oraz internet. Dalej

Ekologiczna żywność w restauracji Fusion w hotelu Westin Warsaw

Marzec 31, 2014

deserJanusz Korzyński przyłącza się do „Ruchu Dobrego Samopoczucia” – kampanii ogłoszonej globalnie przez markę Westin, której celem jest poprawa dobrego samopoczucia. Dalej

EuroGastro startuje w tym tygodniu

Marzec 24, 2014

targi euro gastroJuż 26 marca rozpoczną się 18. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro 2014.

Przez trzy dni 278 wystawców z 17 krajów przedstawi ofertę dla branży HoReCa. Centrum Targowo-Kongresowe MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie gościć będzie również kulinarnych ekspertów, a specjaliści od marketingu podzielą się wiedzą w zakresie skutecznych działań, które warto wdrożyć w biznesie restauracyjnym. Dalej

Nowy szef kuchni w Hotelu Litwor w Zakopanem

Marzec 3, 2014

mariusz-wojcikHotel Litwor w Zakopanem ma nowego Szefa Kuchni Mariusza Wójcika.

Mariusz Wójcik swoją przygodę z zawodem rozpoczynał 16 lat temu w Hotelu Pod Różą w Krakowie. Dalej

Już w lutym ruszają targi INTERGASTRA w Stuttgarcie

Styczeń 10, 2014

intergastraJuż za niespełna miesiąc, w terminie 1-5 lutego 2014 na terenach targowych w Stuttgarcie znajdujących się tuż przy lotnisku i autostradzie A8 odbędzie się 27. edycja Międzynarodowych Specjalistycznych Targów Hotelarstwa, Gastronomii, Cateringu i Cukiernictwa INTERGASTRA. Dalej

XIV konkurs barmański Finlandia Vodka Cup rozstrzygnięty

Grudzień 18, 2013

finlandiaNa początku grudnia, w warszawskiej Soho Factory, dwudziestu najlepszych barmanów z całej Polski walczyło o miano najlepszego miksologa.

Największą liczbę punktów za swoją autorską kompozycję „Czemu nie …” zdobył Damian Kozyra z Torunia. Finalista otrzymał nagrodę o wartości 5000 zł oraz zaproszenie na wyjazd do Laponii. Dalej

Pierwszy w Warszawie Tequila Bar

Grudzień 18, 2013

la fiestaMeksyk to niezwykli ludzie, kultura, w której magia przeplata się z rzeczywistością oraz krajobrazy, oblane palącym słońcem.

To właśnie w jego promieniach rozkwitała bogata aztecka cywilizacja i to pod nim dojrzewają owoce agawy, z których El Jimadores wytwarzają ognisty trunek – Tequilę El Jimador. Dalej

Tea & Coffee World Cup po raz pierwszy w Polsce

Grudzień 16, 2013

tea coffeeBranżowe targi Tea & Coffee to unikalna szansa na spotkanie potencjalnych dostawców i klientów w całej branży kawowo-herbacianej.

Interaktywne warsztaty i sympozja informacyjne niezmiennie przyciągają kupujących i liderów branży z całego świata. Dalej

Światowej klasy wina w Qubus Hotel Kraków

Grudzień 16, 2013

qubus restauracjaOd połowy grudnia do Qubus Hotel Kraków wchodzi karta konesera win. Skonstruowana przez najlepszych specjalistów Qubus Hotel, nowa propozycja win, będzie z pewnością idealnym uzupełnieniem już istniejącej karty alkoholi w Qubus Hotel. Dalej

Bottom